Tápláló funkcionális édesítőszer

Az Inka Sweet a világ első olyan természetes édesítőszere, ami nem csak édesít, hanem táplálja, egyensúlyban tartja és tisztítja is a tested. A vele készült italokat és ételeket az alább felsorolt összes pozitív tulajdonsága gazdagítja:

100%-ban organikus »

Az inka Sweet alapanyaga egy növény, a Stevia Rebaudiana. Figyelem! Az Inka Sweet nem összetévesztendő a piacon kapható egyéb stevia készítményekkel, mert semmilyen szintetikus adalékanyagot nem kevernek hozzá (pl. eritrit, szukralóz, maltodextrin).

Sőt, más organikus alapanyagok hozzáadásával felturbózzák, és egy teljesen új, világszabadalmi oltalom alatt álló, (nemzetközi díjnyertes) technológiával állítják elő. Az eredmény kifogástalan íz plusz figyelemreméltó pozitív élettani hatások.

Röviden: édes élvezet bűnhődés nélkül 🙂

Elősegíti a szervezet optimális működését »

A legújabb technológiával előállított, nemesített steviából kinyert, 99%-os organikus fehér port még fel is turbózzák növényi prebiotikus rosttal (inulin) és DHA-val (a legtelítetlenebb omega 3 zsírsav). Ennek köszönhetően a végeredmény sokkal több lesz egy hagyományos édesítőszernél, mert az ilyen módon felturbózott Inka Sweet az alábbi jótékony hatásokkal gazdagodik:

Inulin rost

Az inulin rost serkenti a bélflórában lévő hasznos baktériumok szaporodását és ezzel párhuzamosan gátolja a kártékony baktériumok megtapadását a bélben. Ezért:

  • javítja az emésztőrendszer működését
  • pozitívan befolyásolja a bél pH értékét
  • segíti a zsírok lebontását és az ásványi anyagok hatékonyabb felszívódását
  • szabályozza a cukoranyagcserét
  • nem növeli a vércukorszintet, természetes cukorpótló, nem szükséges inzulin a lebontásához
  • szerepe lehet a vastagbélrák megelözésében
  • jótékony hatású lehet hüvelygyulladás, candida, mellrák, élelmiszer-allergia, valamint szív- és érrendszeri betegségek esetén.

Omega 3

Az omega-3 zsírsavakra a normál agyműködés a szellemi frisseség fenntartása, az emlékezet, a szív és érrendszer karbantartása, valamint a látás egészségének megőrzése szempontjából van szükségünk.

Bárki fogyaszthatja (cukorbetegek is) »

Mivel az Inka Sweet 100%-ban organikus, távolról sem tartalmaz cukornádat, és egyéb mesterséges adalékanyagokat sem, bármilyen korosztály számára biztonságosan fogyasztható. Ehetik, ihatják, gyerekek, terhes anyák, és cukorbetegek is. Nem hiába választottuk mottónknak az “Édes Egészség” kifejezést. Inka Sweettel maximum egészségesre tömheted magad.

Minimális kalóriát tartalmaz »

10 dekányi 4-szeres vagy 10-szeres Inka Sweetben 360 Kcal energia található. Hogy fogalmad legyen, mit jelent ez:

  • 360 Kcal maximum egy tengerimalacnak fedhetné le a napi energiaszükségletét
  • ehhez viszont legalább egy merőkanál Inka Sweetet kellene megennie, amitől ilyen édesítési faktorok mellett naphosszat cuppoghatna szegény, és semmi más nem férne a hasába 🙂
  • röviden: egy kiskanál Inka Sweettel édesített csésze teában kb. annyi kalória van, mint egy salátalevélben, az íze mégis édes, mint a méz

A 300-szoros Inka Sweet kalória tartalma NULLA.

Nincs semmilyen mellékíze »

Az Inka Sweet alapanyagát (Reb A 99%) egy maximálisan optimális körülmények között termesztett, nemesített stevia fajtából nyerik ki. Ezen felül egy díjnyertes, új technológiával állítják elő, aminek segítségével el tudják különíteni azokat a molekulákat, amik a piacon kapható többi stevia termékre jellemző kesernyés, fémes mellékízt okozzák. Így a folyamat végére nem marad más csak a tökéletesen mellékíz mentes, édes egészség: az Inka Sweet.

Jeges vízben is azonnal oldódik »

A már említett új technológiának köszönhetően az Inka Sweet nem csomósodik, és rekord gyorsasággal oldódik akár jegesen hideg vízben is. Gyakorlatilag majdnem teljesen feloldódik mielőtt leérne a pohár aljára.

akár 300-szor édesebb a cukornál »

Az általunk forgalmazott csomagok 4-szeres, 10-szeres és 300-szoros erősségben kaphatók. Ez azt jelenti, hogy négyszer, tízszer vagy háromszázszor annyi cukor kellene ugyanolyan édesítő hatás eléréséhez.

Sütéshez, főzéshez is kiváló »

Magas hőfokon is stabil marad, tehát bármilyen ételben használható sütés, főzés közben.